Renovera Badrum

Mustiga svarta toner toppar badrumstrender och nu med möjlighet till fler svarta detaljer än förut. Genom att hålla den svarta tråden i en badrumsinredning skapar man en både dramatisk och mystisk känsla som kommer igen i såväl badrumsmöbler som duschväggen, takduschen och handdukstorken o.s.v.

Mässing har också tagit klivet in mera i år, kanske för att det ger en mer ”lyxig” känsla, man ser det allt mer i duschväggar och i upphängningsdetaljer.

Allt fler väljer också LED-belysning bakom spegeln, i och under olika möbler för en läcker och stämningsfull effekt som är mycket välkommet kvällstid.

Takspottar och oftast numera i led är något som varit populärt länge och verkar inte vika ner för annan typ eller att ha befintlig kvar som ofta är en taklampa.

Storformatsplattor är fortfarande populärt, den trenden håller i sig, men det kräver oftast lite större badrum för att ge bäst effekt, om badrummet är lite mindre funkar det dock med lite större plattor på vägg.

Golvvärmen är kvar och kommer säkerligen att vara kvar också, dom flesta väljer golvvärme som komfortvärme, d.v.s. man har andra värmekällor till att värma upp själva badrummet.

Om man ska ha eller inte ha golvvärme, det beror mycket på hur eller snarare var man bor, bor man längs ner mot marken eller mitt i ett hus, där man har värmen underifrån som stöd och själva bjälklaget/ uppvärmningen inte blir lika känslig.

En sak är säker, man kan inte ångra sig när väl badrummet är gjort, sen får man fundera över sitt egna behov/ komfort och självklart kostnad och vad det kan ge med sig i framtiden, t.ex. vid en försäljning.

Snickarns Byggservice AB

Utbildade och behöriga inom våtrum(keramiska) och har en mångårig erfarenhet av badrumsrenoveringar, vi har ett team: el & rörmokare för att göra ditt badrum säkert enligt det senaste inom tätskikt och uppbyggnad badrum!!

Vi river ur och återuppbygger ditt badrum enligt BBV’s regler, från golv till tak!

Vad tycker ni är ett modernt badrum?